Translate

úterý 5. září 2017

Dubai mission accomplished - Part 2

"You will be alright...I will help you out if you needed," mrknul na me Hazem, podal mi mikrofon a elektronicke ukazovatko a ja stala vepredu mistnosti plne sedmdesati zvedavych pohledu, ktere napjate cekaly, co z ty cacorky vypadne.
Fingers crossed!

Po super profi prezentacich prede mnou byla latka nasazena vysoko, a ja vedela,ze mi nezbyva nez do as good job as I can. Material, ktery jsem prezentovala znam nazpamet i pozpatku, a vlastne me to docela bavi o tom mluvit. Just enjoy it! ...easily said than done! Zacnu mluvit - a nerada slysim svuj hlas, ktery ted rezonuje celou mistnosti - a mam pocit, ze musi byt poznat, jak se mi trese hlas nervozitou....ale jen chvili, pak to ze me spadne a uz si melu svou. Rozhazuju rukama, teda jen tou jednou, v te druhe drzim mikrofon, a rikam si, ze jsem si mela dat rict a vzit si ten bodovy mikrofon!..No zitra... A tak mluvim a mluvim,...a obcas se zeptam, jestli jsou nejake dotazy, a oni jsou, a tak odpovidam, a pak pokracuju....slide s grafama me trochu vypece, protoze z nejakehi podivneho technickeho duvodu se tam objevi jen popisky, ale ne cisla. Chvili panikarim, Hazem a Nanda nervozne smatraji, kde by moh byt problem...ale pak - a neptejte se, jak to je mozny - rikam "to je v pohode, kaslete na to, ja si ty cisla vlastne pamatuju"..a sypu z rukavu cisla jednotliych dilu a barev dvou kruhovych diagramu a prekvapuju sama sebe! Musela jsemta cisla videt zilionkrat, ze se mi do mozku otiskly, nebo nevim...ale kazdopadne well saved me! ...no a tak to jde az k poslednimu slidu....a pak dalsi otazky a otazky - ty lidi se porad ne neco ptaji! Nikdo predemnou (a jak posleze zjistuji tak ani po me) tolik otazek nemel...no jak rikaji - sustainability rocks! O prestavkach jsou na me jako vosy na bonbon, kominek mych vizitek se zmensuje a narusta naopak ten druhy plny tech podarovanych. Ztracim trochu prehled ve jmenech - a to nejen proto, ze nektera mam problem vyslovit!
...
No, a nebudu to natahovat, slo to dobre! ...dokonce tak dobre, ze sustainability section na druhy den byla presunuta jako prvni prezentace a byl vyhrazeny dalsi cas na otazky! Lots of work to come to keep us busy, but bloody good outcome and well done me! Mozna to nebylo perfektni, ale na to, ze v takovem prezentovani nejsem zas tak moc zkusenak, si myslim, ze se to povedlo....no zatim zadne stiznosti!..ale treba to jeste prijde, uvidime! Kazdopadne z toho nemam spatny pocit, a to je mozna to hlavni...zvlast v kontextu toho, ze tuhle strandu budu urcit jeste nekdy podstupovat znovu...
Hlavni je se tvarit, ze to mu rozumite!

Jak rikam, jedina holka!

A abych to shrnula, myslim, ze coctail party v hotelovem roof top baru byla na miste....Disaster avoided and it seems we even have a good outcome! Par poplacani po rameni taky bylo, tak se mi ulevilo.
Dubai skyline...s nejvyssi budovou sveta a crazy infrastrukture
So that was Dubai...plno zazitku, nervozita a tiha odpovednosti, otazky...a take dlouhy to-do list! Ale nevadi, konec dobry vsechno dobre, takze.....next challenge?

Dubai - checked

Jestli tohle vzleti!!!

Working....but not too painful this time!

Dubai mission accomplished! Cheers!


Žádné komentáře:

Okomentovat