Translate

pátek 3. listopadu 2017

Vikend s navstevou

Krome occasionally zbloudileho hmyzu jsem doposud v mem bytecku nemela zadnou navstevu. A pak najednou hned dve za sebou! Ani jsem nestihla vybalit ze Sydney a uz mi tu na par dni pristala Valeria, blazniva italska kamaradka z Londyna. Zrusily ji jeji vylet do Brazilie, tak narychlo bookla Bali, a protoze Singapur je po ceste, poctila me svou blaznivou navstevou, coz bylo bezva! Daly jsme si drink na Robertson quay, vyrazily do botanicke zahrady na jestery a zelvy a koncert japonskeho orchestru, co hral pisnicky z japonskych animovanych filmu. Vecer jsme sedely na balkone a pily vino a jedly syr a zvanily, a taky jsme pro vsechno nadseni museli stravit par hodin u bazenu, ktery si Valerie oblibila. A bylo to bezva...happy times!
Povleceni s kotvickami se jen tak tak stacilo vyprat a ususit a uz tu byla dalsi navsteva, tentokrat kamaradky maminka. Pres tyden to bohuzel bylo v praci abslutni silenstvi, takze toho se mnou moc nebylo, ale o vikendu jsme vyrazily do ZOO - everyone loves going to the ZOO, right! - a do obriho akvaria na Sentose - yeah, you might say 'ah well, fish', but this one was massive and pretty impressive!
V ZOO bylo asi nejvetsim hitem krmeni pavianu, kterych tam maji mraky a kteri jsou neuveritelne urvani a neurvali, zvlast teda tatinkove ke svym tyden starym ratolestem!
Zabavne ukazatele!

Labuzo v blate!...az po krk!


Maji tu i Pinoccio probosis opice, co jsem videla na Borneu

Plastic straws sustainability awareness ;) 

Tatinek sikanuje svoje tydenni opicatko a vlaci ho chudaka za ocas!

No ale pavianu tam maji hodne no...

...a meli spoustu tyden starych opicatek

A v akvariu tezko rict, co by nejvetsi hit, akvarium je obri a vsechno bylo super, rozhodne stoji za navstevu! Mely jsme stesti, ze jsme strihlz dvakrat krmeni, jednou v obrim akvariu s zelvami a jednou s obrimi rejnoky! Snad jen dodam, ze plavajici ryby se docela spatne foti, zachytit je nerozmazane je prakticky nemozne!

























Žádné komentáře:

Okomentovat