Translate

sobota 11. srpna 2018

Na skok v Evrope

Chvilku pote, co rodice zamirili zpatky domu jsem je do Evropy nasledovala taky. Z puvodniho planu Singapur-Zurich-London-Dusseldorf-Cuijk-Dusseldorf-London-Praha-London-Mumbai-Singapur vypadla tak Indie....takze vlastne easy travel plan!

Prvni zastavka byl na par dni Zurich. Prilezitost se videt s Honzou, podniknout vylet v horach, a tak vubec po ty dobe spolu stravit aspon par dni nekde, kde to je pekny. A musim rict, ze Zurich je krasnej, prijeli jsme brzo rano takze mesto jeste spalo, davali jsme si snidanovy piknik u jezera, vegetili v parku a prochazeli se ulickami s uhlednymi kavarnami a obchudky. Podel jezera vede po obou stranach promenada, kde se da ktera se teda kolem odpoledne zaplnila lidma, co jen tak posedavali na slunicku, popijeli drinky...takovyletni chill. Honza si stezoval, ze je vedro...no musim rict, ze singapursky trenink asi zafungoval, protoze me bylo krasne! Na horizontu nad jezerem se tyci hory, modra obloha a slunicko a zadna ulepkana vlhkost...no parada, ja si nemohla stezovat! No a samozrejme nestacilo na ty hory je tak z dalky koukat, takze jsme hupsli do auta a popojeli asi 50 km smerem Fluserberg, kde jsme meli v planu pokorit hned 7 vrcholu - jak nazev trasy 7 Peaks View Tour napovidal. Chvili nam trvalo najit spravnou lanovku, ale pred polednem jsme si to uz smazili vajickem nahoru na Maschgenkamm, odkud trasa zacinala. Musim rict, ze tam teda i takhle v cervenci bylo misty docela dost snehu, tak to bylo obcas troch uhledani, kudy dal, ale slidovani po snehovych polich - hlavne dolu - bylo vlastne docela zabava. Byla jsem blazena, a pri tech vyhledech jsem si uplne uvedomila, jak moc mi hory v Singapuru chybi. Vsechni krasne kvetlo a kopce byly posete barevnymi horskymi kytickami, slunicko svitilo - teda az na jednu destovou lokalni sprsku - a vyhledy byly parada....nemelo to chybu, a tady je par fotek pro ilustraci! Doufam, ze chapete, ze se mi do Londyna odtud vubec nechtelo....vlastne asi stesti, ze v pondeli kdyz me Honza vysadil na letisti a zamiril do Prahy, prselo...jinak bychom asi klidne zustali jeste par dni...tydnu....znate to!

Zurich lake













...a to uz jsme davali horach i Zurich lake goodbye and see you soon!


No, podle planu jsem zamirila z Zurichu do Londyna, na meeting a odtud pak smer Dusseldorf a holandsky Cuijk, kde jsme meli domluvenou navstevu jednoho recycling facility, coz bylo bezva! A pak v patek uz jsem frknla domuuuuu! Hlavni udalosti byla promoce moji 'male' sestricky, ktera tak nejak vyrostla tak, ze ma dostudovano...no cumim, a musim rict, ze si tak najednou clovek pripada stare, jak se podelo to prte, kterymu jsem nandavala holinky na nocni hlidku! Bylo bezva se se vsema videt, family time jak ma byt! No a nemusim snad dodavat, ze jsem rozhodne very proud sister! A mame v rodine inzenyra!












Žádné komentáře:

Okomentovat